Jelenlegi hely

VPOP

Könyvelés cégek részére 

 

Főkönyvi könyvelés keretében a Vállalkozó által az adott hónap elején átadott számlák rögzítésre kerülnek a számítógépes könyvelőprogramba.

 

Analitika könyvelésénél az egyéb a könyvelés által elkészített a vállalkozás belső bizonylatainak lekönyvelése történik; mint például a bérfeladás- az eszközaktiválás- (eszköz vásárlása során), értékcsökkenés- és számos egyéb tétel elszámolása.

 

Képviselet  NAV, VPOP, helyi önkormányzat előtt A Vállalkozást egy esetleges ellenőrzés, egyéb ügyintézés esetén meghatalmazottként képviseljük.

 

Bevallások elkészítése keretében a törvények által előírt bevallási kötelezettségek teljesítése történik havi, negyedéves, éves bontásban az adott vállalkozásra vetítve.

 

Bevallás ellenőrzése (önellenőrzés) keretében a már teljesített bevallás módosítása történik; (például egy késve érkezett értékesítési-bevételi számla esetében).

 

Mérlegkészítésnél  a törvény által előírt beszámoló és hozzá tartozó egyéb bevallási kötelezettségek elkészítése és teljesítése történik elektronikus formában.

 

Értesítés a fizetendő adókról Minden esetben időben értesítést küldünk elektronikus formában ( e-mail) a fizetendő adók összegéről.

 

Elektronikus adatszolgáltatás A törvények által előírt bevallási kötelezettséget elektronikus formában teljesítjük ügyfélkapun keresztül.

 

Elektronikus ügyintézés Számos Hivatalos  ügyintézés ( bejelentés, adatmódosítás, okmányigénylés) már elektronikus formában is intézhető (a megfelelő nyomtatvány kitöltése után).

 

Naprakész adófolyószámla A Vállalkozó adófolyószámláját havonta lekérjük-egyeztetjük, kérése esetén részére elektronikus (e-mail) formában eljuttatjuk (elkerülve ezzel az év végi meglepetéseket).

 

Főkönyvi kivonat, kimutatások A Vállalkozó kérésére (havi, negyedéves, éves bontásban) kimutatásokat készítünk. (Eredmény kimutatás, Kintlévőségek, Lejárt tartozások és számos egyéb kimutatás)

 

Kérelmek, beadványok  A Vállalkozásnak a NAV, VPOP ONYF, OEP, helyi önkormányzati hatósági ügyeivel kapcsolatos kérelmeit, beadványait elkészítjük.

 

Az oldalon olvasható információ tekintettel a témakör kiterjedtségére nem érint minden a témakörrel kapcsolatos részletet.

Amennyiben szeretne teljes körű felvilágosítást kapni az Önt érintő témakörrel kapcsolatban kérjük küldje el elérhetőségét, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

kapcsolat

Subscribe to RSS - VPOP